Coaching Persoonlijk leiderschap

Kom uit je comfortzone en ga mee op pad om te onderzoeken waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Misschien is het je perfectionisme dat leidt tot uitstelgedrag? Of misschien ga je makkelijk uit contact en vind je het lastig om te gaan met kritiek of met conflict? Of heb je de neiging alles alleen te willen doen en vraag niet makkelijk hulp? Ontdek hoe je jezelf soms tegen houdt en waar de sleutel is om jouw blokkades weg te nemen. Waar zeg je ‘ja’ tegen en waar ‘nee’?! Mijn begeleiding is gericht op ‘het anders leren doen’ en gaande(deze)weg ervaren hoe dat leidt naar naar meer vertrouwen en rust om andere keuzes te maken. Breng energie en vreugde in werk en leven.

Informeer en neem contact op!

Executive Coaching

Speciaal voor ondernemers, directeuren en managers, die bereid zijn in hun eigen persoonlijke ontwikkeling te investeren. Over vertragen en even stil staan bij de dingen waar je voor wegrent. Krijg diepgaander inzicht in eigen patronen en overtuigingen en hoe ze je leiderschapsstijl beïnvloeden. Wat is het effect op jouw mensen en nog belangrijker: op jezelf? Hoe ben jij een ‘rustpunt’ voor je organisatie en zet je koers uit voor anderen? Wat vormt de rem op jouw plezier en levenslust? Ga op ontdekkingstocht in jezelf en (her)vindt rust en/of energie in je werk. Be the – secure base – leader that you want to have!

Informeer en neem contact op!

Coaching of training voor je Team

Een reis naar meer samen en begrip voor elkaar, krijg nieuwe inzichten en tools om het anders te gaan doen! Het start met inzicht en bewustwording van de patronen die dynamiek in het team in stand houden. Welke zijn dat dan precies en waarom zijn ze er? Hier is veel over te leren, want er zijn vele plausibele redenen om (juist) niet te veranderen.

Als trainer bied ik steun en daag ik uit om als team voorbij te groeien aan patronen in samenwerking die niet meer dienend zijn. Thema’s: die voorbij komen, kunnen gaan over: eigenaarschap nemen, (de)motivatie, slechte resultaten of conflict/gedoe. Ik help het team om de sprong te wagen naar een betere samenwerking, meer vertrouwen en plezier! Ook wordt duidelijk wat het team nodig heeft van de leider om succesvol te zijn.

Trainingen & workshops:

  • Grow Your Talent, find the right spot!over talentontwikkeling en de stip aan de horizon
  • The Person Effect over contact, feedback en impact
  • Secure Base Team Transitionover teamontwikkeling, veerkracht en betekenisgeving
  • Secure Base Leadershipover begeleiden bij transitie en aandacht voor afscheid en rouw

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op!

Het begint met een kop koffie.